Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cnpr Posta Romana Ultimele Stiri - Stiri Posta Romana Pagina 1 Din 1 Stirileprotv Ro - Bugetul cnpr pentru acest an prevede veni­turi totale de 1,51 miliarde de lei, de la 1,4 miliarde de lei in 2010, si un pro­fit brut de 2,34 milioane de lei.

Potrivit gardianul, compania nationala posta romana (cnpr) va majora, incepand cu 3 ianuarie 2008, cu 25% tariful pentru plicurile de corespondenta de cel mult 20 de. Fostul ministru udmr al telecomunicatiilor, zsolt nagy, si fostul ministru liberal al justitiei, tudor chiuariu, au fost acuzati de procurori ca ar fi luat parte la trecerea frauduloasa a unui imobil din patrimoniul postei romane in cel al unei firme private. Fostul ministru udmr al telecomunicatiilor, zsolt nagy, si fostul ministru liberal al justitiei, tudor chiuariu, au fost acuzati de procurori ca ar fi luat parte la trecerea frauduloasa a unui imobil din patrimoniul postei romane in cel al unei firme private. *situatia corona virus in timp real in romania. poșta română a încheiat pe profit anul 2016.

300 de angajați, din cei aproximativ 1.600 cu funcții administrative și de conducere, ar urma să fie disponibilizați Ia Cu O Mană Dă Cu Alta PoÈ™ta Romană Concediază 13 Dintre AngajaÈ›i In Timp Ce Scoate Posturi La Concurs Ziarul De Bacău
Ia Cu O Mană Dă Cu Alta Poșta Romană Concediază 13 Dintre Angajați In Timp Ce Scoate Posturi La Concurs Ziarul De Bacău from i0.wp.com
Bugetul cnpr pentru acest an prevede veni­turi totale de 1,51 miliarde de lei, de la 1,4 miliarde de lei in 2010, si un pro­fit brut de 2,34 milioane de lei. Zsolt nagy, fost ministru al comunicatiilor, a primit 3 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, in vreme ce fostul ministru al justitiei, tudor chiuariu, a fost achitat. Mihai toader, fostul directorul general al companiei nationale posta romana, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul posta romana. posta romana vrea sa se retehnologizeze corporatenews • 13 aprilie 2010 • 14:26 compania nationala posta romana (cnpr) organizeaza, pe 20 aprilie, o licitatie pentru achizitionarea de echipamente it&c si aplicatii software necesare cresterii capacitatii de procesare a operatiunilor. Corporatenews • 3 decembrie 2007 • 08:54. Acţionarii companiei naţionale poşta romanã (cnpr) vor discuta, săptămană viitoare, înfiinţarea unei sucursale în capitala po. Grame si cu 68,75% pentru plicurile pana la 50 de. Ministrul comunicațiilor trimite corpul de control la poșta română și solicită demisia întregii conduceri.

Conform unui comunicat de presă al companiei, "achiziţia de maşini de numărat bani urmăreşte uşurarea modului de lucru pentru.

Compania naţională poşta română (cnpr) a achiziţionat, miercuri, maşini de numărat bancnote pentru 57 de oficii poştale, valoarea contractului fiind de aproximativ 130.000 lei, fără tva. In acelasi timp, ministrul de resort a dispus trimiterea corpului de control al mcsi la compania nationala "posta romana" "discutiile de astazi (miercuri, n.r.) au esuat. Astfel, potrivit acestora, a înregistrat un profit brut de 3,8 milioane de euro (17,2 milioane de lei), respectiv venituri de 1,135 miliarde de lei, comparativ cu o pierdere. posta romana vrea sa se retehnologizeze corporatenews • 13 aprilie 2010 • 14:26 compania nationala posta romana (cnpr) organizeaza, pe 20 aprilie, o licitatie pentru achizitionarea de echipamente it&c si aplicatii software necesare cresterii capacitatii de procesare a operatiunilor. Grame si cu 68,75% pentru plicurile pana la 50 de. (cnpm) si a cerut demisia membrilor consiliului de administratie si a directorului general. Ministerul pentru societatea informationala a revocat vineri, in aga, cinci din cei sase membri ai consiliului de administratie al postei, pentru ca au aprobat un act aditional la contractul colectiv de munca prin care vor fi majorate salariile. Ministrul comunicatiilor si societatii informationale, lucian sova, si directorul interimar al companiei posta româna (cnpr), elena petrascu, au discutat, marti, cu reprezentantii bancii europene de investitii (bei) în românia despre stabilirea etapelor necesare obtinerii unei eventuale linii de finantare de catre cnpr, potrivit paginii de facebook a ministerului de resort. Fostul ministru al comunicaţiilor zsolt nagy a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare, iar fostul ministru al justiţiei tudor chiuariu a primit trei ani şi şase luni, tot cu suspendare, potrivit deciziei definitive luate vineri de iccj în dosarul "poşta română". Prinderea in contract a altor curse decat cele din oferta financiara (acceptata in procedura de achizitie publica) si la preturi vadit supraevaluate a prejudiciat c.n. Potrivit gardianul, compania nationala posta romana (cnpr) va majora, incepand cu 3 ianuarie 2008, cu 25% tariful pentru plicurile de corespondenta de cel mult 20 de. poșta română a încheiat pe profit anul 2016.

Raportul de date statistice privind serviciile postale in anul 2009 publicat astazi de ancom arata ca piata a scazut cu 33% din punctul de vedere al traficului total postal, scadere cauzata in principal de diminuarea cu peste 40% a traficului intern inregistrat de catre furnizorul de serviciu universal, compania nationala posta romana (cnpr). "discutiile de astazi (miercuri, n.r.) au esuat. Zsolt nagy, fost ministru al comunicatiilor, a primit 3 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, in vreme ce fostul ministru al justitiei, tudor chiuariu, a fost achitat. Conform anunțului de atribuire a contractului de împrumut, operatorul. "compania naţională poşta română aduce la.

Grame si cu 68,75% pentru plicurile pana la 50 de. Stiri Posta Romana Pagina 1 Din 1 Stirileprotv Ro
Stiri Posta Romana Pagina 1 Din 1 Stirileprotv Ro from image.stirileprotv.ro
Compania națională poșta română (cnpr) a anunțat că a rambursat integral în luna iunie un împrumut contractat de la eximbank românia în martie 2014, pentru acoperirea parțială a sumelor restante din activitatea de colectare de numerar (cash collection). Prejudiciul provocat de ingineria imobiliara care a vizat proprietatea situata in plin centru al capitalei, pe calea victoriei, a fost. Fostul presedinte al consiliului de administratie si director general al companiei nationale posta romana sa (cnpr) dan mihai toader a fost condamnat definitiv la opt ani si sase luni de inchisoare, in urma unei decizii luate, joi, de curtea de apel bucuresti (cab). Mihai toader, fostul directorul general al companiei nationale posta romana, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul posta romana. Prinderea in contract a altor curse decat cele din oferta financiara (acceptata in procedura de achizitie publica) si la preturi vadit supraevaluate a prejudiciat c.n. Grame si cu 68,75% pentru plicurile pana la 50 de. În consecință, cnpr a fost amendată cu 35.000 lei. Fostul ministru udmr al telecomunicatiilor, zsolt nagy, si fostul ministru liberal al justitiei, tudor chiuariu, au fost acuzati de procurori ca ar fi luat parte la trecerea frauduloasa a unui imobil din patrimoniul postei romane in cel al unei firme private.

(cnpr) care au avut loc in datele de 5, 6 si 10 iunie 2014, la care au.

poșta română a încheiat pe profit anul 2016. Raportul de date statistice privind serviciile postale in anul 2009 publicat astazi de ancom arata ca piata a scazut cu 33% din punctul de vedere al traficului total postal, scadere cauzata in principal de diminuarea cu peste 40% a traficului intern inregistrat de catre furnizorul de serviciu universal, compania nationala posta romana (cnpr). Ştiri de actualitate din românia. Bugetul cnpr pentru acest an prevede venituri totale de 1,51 miliarde de lei, de la 1,4 miliarde de lei in 2010, si un profit brut de 2,34 milioane de lei. De ce nu se poate face bine compania poșta română. Prejudiciul provocat de ingineria imobiliara care a vizat proprietatea situata in plin centru al capitalei, pe calea victoriei, a fost. Zsolt nagy, fost ministru al comunicatiilor, a primit 3 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, in vreme ce fostul ministru al justitiei, tudor chiuariu, a fost achitat. Potrivit gardianul, compania nationala posta romana (cnpr) va majora, incepand cu 3 ianuarie 2008, cu 25% tariful pentru plicurile de corespondenta de cel mult 20 de. Astfel, potrivit acestora, a înregistrat un profit brut de 3,8 milioane de euro (17,2 milioane de lei), respectiv venituri de 1,135 miliarde de lei, comparativ cu o pierdere. Institutul național de sănătate publică. Fostul ministru al comunicaţiilor zsolt nagy a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare, iar fostul ministru al justiţiei tudor chiuariu a primit trei ani şi şase luni, tot cu suspendare, potrivit deciziei definitive luate vineri de iccj în dosarul "poşta română". Corporatenews • 3 decembrie 2007 • 08:54. Alimentarea cu energie electrică a celor 1.719 subunităţi poştale aparţinând companiei naţionale 'poşta română' (cnpr) este asigurată de furnizorii de ultimă instanţă (fui), începând din 15 august, după ce trei furnizori licenţiaţi au declinat acordul cadru agreat iniţial cu cnpr, refuzând să semneze contracte subsecvente cu instituţia, afirmând că sunt în.

Mihai toader, fostul directorul general al companiei nationale posta romana, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul posta romana. *situatia corona virus in timp real in romania. Fostul ministru udmr al telecomunicatiilor, zsolt nagy, si fostul ministru liberal al justitiei, tudor chiuariu, au fost acuzati de procurori ca ar fi luat parte la trecerea frauduloasa a unui imobil din patrimoniul postei romane in cel al unei firme private. Fostul ministru al comunicaţiilor zsolt nagy a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare, iar fostul ministru al justiţiei tudor chiuariu a primit trei ani şi şase luni, tot cu suspendare, potrivit deciziei definitive luate vineri de iccj în dosarul "poşta română". Compania națională poșta română (cnpr) a anunțat că a rambursat integral în luna iunie un împrumut contractat de la eximbank românia în martie 2014, pentru acoperirea parțială a sumelor restante din activitatea de colectare de numerar (cash collection).

Ministerul pentru societatea informationala a revocat vineri, in aga, cinci din cei sase membri ai consiliului de administratie al postei, pentru ca au aprobat un act aditional la contractul colectiv de munca prin care vor fi majorate salariile. Posta Romana Disponibilizari
Posta Romana Disponibilizari from tb.ziareromania.ro
"discutiile de astazi (miercuri, n.r.) au esuat. Zsolt nagy, fost ministru al comunicatiilor, a primit 3 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, in vreme ce fostul ministru al justitiei, tudor chiuariu, a fost achitat. *situatia corona virus in timp real in romania. Ministrul comunicatiilor si societatii informationale, lucian sova, si directorul interimar al companiei posta româna (cnpr), elena petrascu, au discutat, marti, cu reprezentantii bancii europene de investitii (bei) în românia despre stabilirea etapelor necesare obtinerii unei eventuale linii de finantare de catre cnpr, potrivit paginii de facebook a ministerului de resort. Fostul ministru al comunicaţiilor, gabriel sandu, a fost trimis vineri în judecată de dna în dosarul poşta română, sub acuzaţia de complicitate la abuz în serviciu şi trafic de influenţă, pentru achiziţionarea, la un preţ supraevaluat, a proiectului „meter net", prejudiciul fiind de 5 milioane euro. poșta română a încheiat pe profit anul 2016. Ministerul pentru societatea informationala a revocat vineri, in aga, cinci din cei sase membri ai consiliului de administratie al postei, pentru ca au aprobat un act aditional la contractul colectiv de munca prin care vor fi majorate salariile. posta romana cu 3.395.286 euro.

Compania națională 'poșta română' (cnpr) a publicat, miercuri, rezultatele financiare ale companiei pe anul trecut.

Compania națională 'poșta română' (cnpr) a publicat, miercuri, rezultatele financiare ale companiei pe anul trecut. "ministrul comunicatiilor si societatii informationale, lucian sova a convocat, in aceasta dimineata, o sedinta de urgenta la compania nationala "posta romana" In acelasi timp, ministrul de resort a dispus trimiterea corpului de control al mcsi la compania nationala "posta romana" Bugetul cnpr pentru acest an prevede venituri totale de 1,51 miliarde de lei, de la 1,4 miliarde de lei in 2010, si un profit brut de 2,34 milioane de lei. Aici găseşti cele mai relevante ştiri de actualitate, analize şi noutăți din românia. posta romana este controlata de ministerul comunicatiilor, cu o participatie de 75%, si fondul proprietatea, care detine 25% din capital. Bugetul cnpr pentru acest an prevede veni­turi totale de 1,51 miliarde de lei, de la 1,4 miliarde de lei in 2010, si un pro­fit brut de 2,34 milioane de lei. (cnpm) si a cerut demisia membrilor consiliului de administratie si a directorului general. Ministrul lucian şova susţine că, în ultimele luni, poşta a. Aceste aspecte au fost convenite de cristian mihai buciu, nelu iordache si gheorghe racaru, in dauna c.n. Institutul național de sănătate publică. Corporatenews • 3 decembrie 2007 • 08:54. Raportul de date statistice privind serviciile postale in anul 2009 publicat astazi de ancom arata ca piata a scazut cu 33% din punctul de vedere al traficului total postal, scadere cauzata in principal de diminuarea cu peste 40% a traficului intern inregistrat de catre furnizorul de serviciu universal, compania nationala posta romana (cnpr).

Cnpr Posta Romana Ultimele Stiri - Stiri Posta Romana Pagina 1 Din 1 Stirileprotv Ro - Bugetul cnpr pentru acest an prevede veni­turi totale de 1,51 miliarde de lei, de la 1,4 miliarde de lei in 2010, si un pro­fit brut de 2,34 milioane de lei.. Fostul presedinte al consiliului de administratie si director general al companiei nationale posta romana sa (cnpr) dan mihai toader a fost condamnat definitiv la opt ani si sase luni de inchisoare, in urma unei decizii luate, joi, de curtea de apel bucuresti (cab). "ministrul comunicatiilor si societatii informationale, lucian sova a convocat, in aceasta dimineata, o sedinta de urgenta la compania nationala "posta romana" Mihai toader, fostul directorul general al companiei nationale posta romana, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul posta romana. Grame si cu 68,75% pentru plicurile pana la 50 de. Zsolt nagy, fost ministru al comunicatiilor, a primit 3 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, in vreme ce fostul ministru al justitiei, tudor chiuariu, a fost achitat.

Posting Komentar untuk "Cnpr Posta Romana Ultimele Stiri - Stiri Posta Romana Pagina 1 Din 1 Stirileprotv Ro - Bugetul cnpr pentru acest an prevede veni­turi totale de 1,51 miliarde de lei, de la 1,4 miliarde de lei in 2010, si un pro­fit brut de 2,34 milioane de lei."