Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Manastirea Bistrita Neamt Contact

Manastirea Bistrita Neamt Contact

Manastrirea bistrita este rezultatul a ctotiriei a ptaru domnitori si are o vechime de peste sase secole avand un insemnat rol duhovnicesc si cultural. Adormirea maicii domnului 15 august si izvorul tamaduirii anul constructiei:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Manastirea bistrita, zidita de domnitorul alexandru cel bun in anul 1406, este o manastire ortodoxa din judetul neamt. Manastirea este situata in satul bistrita, din comuna alexandru cel bun, si este de o foarte mare valoare istorica, dar si arhe. 60 vieţuitoare, viaţă de obşte manastirea bistrita hram:

File Detaliu Manastirea Bistrita Sat Bistrita Piatra Neamt Jud Neamt Romania Jpg Wikimedia Commons
vizitati articolul complet aici : https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Detaliu_-_Manastirea_Bistrita_-_sat_Bistrita,_Piatra_Neamt,_Jud._Neamt,_Romania.jpg
Date de contact manastirea bistrita. Singurul complex monastic care a îndeplinit, în evul mediu funcţia de necropolă voievodală este manastirea bistriţa. Potrivit traditiei, inceputurile obstei monahale din vatra bistritei nemtene se aseaza in vremea domniei lui petru i musat, spre sfarsitul secolului al.

In 1546, petru rares a renovat manastirea si a construit un zid imprejurul ei.

Date de contact manastirea bistrita. Bistriţa, care în slavonă înseamnă „apă repede, este una dintre cele mai vechi ctitorii muşatine ce se află de secole zidită pe valea unui pârâu mărginit la răsărit de pădurile de molid ale cetăţuii, la apus, de platoul lui petru din anul 2009, stareţ al mănăstirii bistriţa este arhimandritul luca diaconu. Neamt hramul manastirii bistrita din judetul neamt:

Neamt monastery founded in the 14th century, neamt monastery witnessed many historical events of the nation. If you can't read please download the document. If you can't read please download the document.

Istoria Mănăstirii Bistrița Mănăstirea Bistriţa
vizitati articolul complet aici : https://bistrita.mmb.ro/istoria-manastirii-bistrita
Pentru alte sensuri, vedeți bistrița (dezambiguizare). Distanţa rutieră dintre manastirea neamt şi bistriţa, viteză, timp, consum şi costul mediu. Neamt monastery founded in the 14th century, neamt monastery witnessed many historical events of the nation.

Manastrirea bistrita este rezultatul a ctotiriei a ptaru domnitori si are o vechime de peste sase secole avand un insemnat rol duhovnicesc si cultural.

7 responses to manastirea bistrita. It was dedicated in 1402, having as original ctitor the moldavian voivode alexandru cel bun whose remains are buried here. Contact manastirea noul neamt on messenger.

Adormirea maicii domnului 15 august si izvorul tamaduirii anul constructiei: Neamt monastery founded in the 14th century, neamt monastery witnessed many historical events of the nation. Manastirea se afla in satul bistrita, din comuna alexandru cel bun, si are o foarte mare valoare istorica si arheologica.

Manastirea Bistrita Necropola Voievodala Impresii Mănăstirea Bistrița Bistrița Piatra Neamț Amfostacolo
vizitati articolul complet aici : https://amfostacolo.ro/impresii9.php?iid=28328&d=manastirea-bistrita-bistrita--piatra-neamt
Bistriţa, care în slavonă înseamnă „apă repede, este una dintre cele mai vechi ctitorii muşatine ce se află de secole zidită pe valea unui pârâu mărginit la răsărit de pădurile de molid ale cetăţuii, la apus, de platoul lui petru din anul 2009, stareţ al mănăstirii bistriţa este arhimandritul luca diaconu. If you can't read please download the document. 7 responses to manastirea bistrita.

Cu o istorie zbuciumata, manastirea bistrita, pastreaza astazi o traditie veche.

5,610 likes · 7 talking about this. Rectifică / completează şterge adaugă tipăreşte (fără reclame) manastirea bistrita a fost accesată până acum de 2 ori de către o persoană. Pana in 1990 la manastirea bistrita a stat si binecunoscutul parinte iustin parvu de la manastirea petru voda.

Posting Komentar untuk "Manastirea Bistrita Neamt Contact"