Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea La P Neamt

Vremea La P Neamt. Încărcarea vremii timp de 10 zile piatra neamt, românia. Indicația indexului uv de la 0 la 2 înseamnă pericol scăzut din cauza razelor uv ale soarelui pentru persoana obișnuită. 0% şanse de precipitaţii în zonă. Soarele răsare la 06:33 și apune la 18:16. Răsărit de soare:apus de soare 2,5km de la piatra neamţ.

Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul. Vremea in piatra neamt informatiile despre vremea in piatra neamt au fost ultima oara actualizate la 17:09. Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. Seteaza ca start page adauga pagina la favorite. Vremea piatra neamț detaliata pentru 10 zile și pe fiecare ora a zilei.

La Piatra NeamÈ› Planul Urbanistic General Este De Pe Vremea Lui Ion Rotaru
La Piatra NeamÈ› Planul Urbanistic General Este De Pe Vremea Lui Ion Rotaru Source from : https://mesagerulneamt.ro/2017/02/la-piatra-neamt-planul-urbanistic-general-este-de-pe-vremea-lui-ion-rotaru/
Piatra neamţ, vremea pe ore astăzijoi 11 martie 2021. Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul. Seara temperatura aerului scade la +3.+6°c; Se zice că dacă solul va fi înghețat în dimineața de 6 februarie, atunci ne putem aștepta ca începutul acestei luni să fie unul ploios, iar acest an sa fie unul în care se fac recoltele, un an bogat în porumb și grâu. Graficul temperaturii cu pictograme meteo.

Longitudine, latitudine și coordonatele gps ale.

Vremea piatra neamț detaliata pentru 10 zile și pe fiecare ora a zilei. Vremea azi in piatra neamt, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in piatra neamt. 13 km/h dinspre vnv presiune: Alege tara din meniu apoi scrie primele litere ale localitatii dorite si vei primi o lista cu sugestii. Azi, sâmbătă 2 ianuarie 2021 puteți vedea răsăritul soarelui la ora 08:00:13 și.

Seteaza ca start page adauga pagina la favorite. Dacă vreți sa aflați valoarea. Alege tara din meniu apoi scrie primele litere ale localitatii dorite si vei primi o lista cu sugestii. Starea vremii in neamt si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din. Graficul temperaturii cu pictograme meteo.

Parohia Sarata Piatra Neamt Home Facebook
Parohia Sarata Piatra Neamt Home Facebook Source from : https://www.facebook.com/ParohiaSarata/
Seara temperatura aerului scade la +3.+6°c; 13 km/h dinspre vnv presiune: Alege tara din meniu apoi scrie primele litere ale localitatii dorite si vei primi o lista cu sugestii. Raport de temperatura, viteza vântului și umiditate: Purtați ochelari de soare în zilele strălucitoare.

Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la piatra neamt.

Răsărit de soare:apus de soare 2,5km de la piatra neamţ. Astăzi e vineri, 12 martie 2021. 0 mm sunt prognozate de către modelele noastre locale. Vremea in piatra neamt, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in piatra neamt, romania si in lume prin vremea.com. Piatra neamţ, prognoza meteo de astăzi, pe ore.

0 mm sunt prognozate de către modelele noastre locale. Decimal (world geodetic system wgs84) :decimal minutes (global positioning system gps) :degrees, minutes, seconds Purtați ochelari de soare în zilele strălucitoare. Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul. Salveaza pagina cu vremea din piatra neamt.

Vremea La Piatra NeamÈ› Temperaturi Mai Mari Decat Normalul Perioadei Ziarul Ceahlaul
Vremea La Piatra NeamÈ› Temperaturi Mai Mari Decat Normalul Perioadei Ziarul Ceahlaul Source from : https://ziarulceahlaul.ro/vremea-la-piatra-neamt-temperaturi-mai-mari-decat-normalul-perioadei/
Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu spectru larg. Starea vremii in neamt si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din. Decimal (world geodetic system wgs84) :decimal minutes (global positioning system gps) :degrees, minutes, seconds Astăzi e vineri, 12 martie 2021. Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%.

Azi, sâmbătă 2 ianuarie 2021 puteți vedea răsăritul soarelui la ora 08:00:13 și.

Se zice că dacă solul va fi înghețat în dimineața de 6 februarie, atunci ne putem aștepta ca începutul acestei luni să fie unul ploios, iar acest an sa fie unul în care se fac recoltele, un an bogat în porumb și grâu. 0 mm punctul de roua: Starea vremii in neamt si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din. Soarele răsare la 06:33 și apune la 18:16. Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul.

Posting Komentar untuk "Vremea La P Neamt"