Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Cu Cocos Si Mac

Prajitura Cu Cocos Si Mac. Separat se amestecă făina cu praful de copt. Apoi se adauga nuca de cocos sii macul , iar la final se adauga faina amestecata cu praful de copt. 1 foaie de napolitana se unge cu 1/2 din crema, se aduga blatul, apoi cealalta 1/2 de crema. Amestecati faina cernuta, cocosul, macul, amoniacul si 1/3 din cantitatea de albusuri battue, omogenizand usor, prin rasturnare, cu ajutorul unei palete. Se adauga treptat cocosul, macul macinat,faina si praful de copt.

Albusurile cu zaharul se bat spuma. Am batut albusurile spuma tare cu un praf de sare, apoi am adaugat treptat. Se amestecă apoi cu macul, nuca de cocos şi făina. Am uns cu unt si tapetat cu faina o tava mare, de 36*28cm. Apoi se adauga nuca de cocos sii macul , iar la final se adauga faina amestecata cu praful de copt.

Prajitura Cu Mac Si Nuca De Cocos Retete Culinare Cu Laura Sava Cele Mai Bune Retete Pentru Intreaga Familie
Prajitura Cu Mac Si Nuca De Cocos Retete Culinare Cu Laura Sava Cele Mai Bune Retete Pentru Intreaga Familie Source from : https://www.laurasava.ro/prajitura-cu-mac-si-nuca-de-cocos/
8 oua,400g zahar,200g nuca cocos,200g.mac,1 praf de copt. Oetker, 250g margarina rama, 150g zahar, 1 plic gelatina, 12 linguri zahar, 3 linguri cacao, 6 linguri apa, 50g margarina, 150g biscuiti petit beurre. Chiar daca nu contine oua, unt sau lapte de vaca, este delicioasa, cu o consistenta usor umeda. Mai mult ca sigur ca numele i se trage de la blatul de baz. Prajitura cu mac si nuca de cocos.

Prajitura de post cu nuca de cocos, reteta desert fara oua, unt, lapte de vaca.

3 albușuri, 80 g zahăr, 100 g cocos, 50 g făină, 1 praf de sare, 1 fiola esență de vanilie, 20 ml ulei, 80 ml lapte. Prăjitura vis de cocos are tot ce vrei: Ingrediente prajitura cu cocos mac si ciocolata: Savesave prajitura cu mac si cocos for later. Se amestecă apoi cu macul, nuca de cocos şi făina.

Prajitura cu mac si nuca de cocos. Am pus macul, esenta de vanilie, fulgii de cocos, faina si am amestecat usor, cu o lingura de lemn, de jos in sus. Se adaugă peste spuma de albuşuri, împreună cu macul şi nuca de cocos. Acesta are, printre ingredientele de baza, nuca de cocos si macul, de unde alaturarea. Mereu incerc retete noi in cautarea unor gusturi si arome mai deosebite.

Prajituri De Casa Brasov Prajitura Tosca Cu Mac Si Nuca De Cocos 50 Lei Kg Facebook
Prajituri De Casa Brasov Prajitura Tosca Cu Mac Si Nuca De Cocos 50 Lei Kg Facebook Source from : https://m.facebook.com/331608553675800/photos/a.331619097008079/331619120341410/?type=3
Nu se foloseste mixerul in faza finala. Se pune in tava (20x30) cu hartie de copt, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit cam 40 min. Am batut albusurile spuma tare cu un praf de sare, apoi am adaugat treptat. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Glazura:400g fineti si 1\3 unt.

Sirop de apa cu zahar si esenta de rom.

10 albusuri, 200gr zahar, 100 gr. 8 albusuri 100 g mac 100 g nuca de cocos 200 1. Savesave prajitura cu mac si cocos for later. Se adauga cocosul, faina si macul si se amesteca prin rasturnare, de jos in sus. Mai mult ca sigur ca numele i se trage de la blatul de baz.

Nelipisite de la mese in familie , desertul preferat de cei mici. Mereu incerc retete noi in cautarea unor gusturi si arome mai deosebite. Se bat albuşurile cu un praf de sare până se obţine o spumă tare, apoi se adaugă treptat zahărul. Pentru blatul cu mac si cocos, am incalzit cuptorul la foc mediu (180ºc). Crema:300ml.lapte,4 vanilii,100gr.faina,1pachet margarina rama ,1 pachet biscuiti de vanilie,piknic insiropati in.

Prajitura Tavalita Jamilacuisine
Prajitura Tavalita Jamilacuisine Source from : https://advice.vintlenacoudori.ga/
Ingrediente pentru blatul cu cocos: Savesave prajitura cu mac si cocos for later. Oetker, 250g margarina rama, 150g zahar, 1 plic gelatina, 12 linguri zahar, 3 linguri cacao, 6 linguri apa, 50g margarina, 150g biscuiti petit beurre. Turnati treptat peste acestea compozitia de oua+zahar, amestecati usor cu spatula pana se omogenizeaza. Amestecati faina cernuta, cocosul, macul, amoniacul si 1/3 din cantitatea de albusuri battue, omogenizand usor, prin rasturnare, cu ajutorul unei palete.

Continuam adaugand 100 grame mac si 100 grame nuca de cocos.

Prajitura cu foi de miere este o prajitura dulce, foarte aromata si gustoasa, fiind si dietetica datorita mierii de albine. Am asezat hartie de copt in tava, am turnat. Oetker, 250g margarina rama, 150g zahar, 1 plic gelatina, 12 linguri zahar, 3 linguri cacao, 6 linguri apa, 50g margarina, 150g biscuiti petit beurre. Sirop de apa cu zahar si esenta de rom. Se pune in tava (20x30) cu hartie de copt, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit cam 40 min.

Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Cocos Si Mac"