Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Icoana Cina Cea De Taina

Icoana Cina Cea De Taina. Adresa ta de email nu va fi publicată. Cina cea de taina, instituirea impartasaniei cu trupul si sangele lui hristos, spalarea picioarelor. Dacă ești o persoană credincioasă sau pur și simplu informată, vei știi acest lucru. În categoria icoanelor argintate, am ales să încadrăm și icoana cina cea de taina, o icoană care surprinde unul dintre cele mai importante momente biblice din scriptură! Articolul acesta are menirea de a examina si.

Pentru alte sensuri, vedeți cina cea de taină. Icoană pictată manual pe scândură din lemn special natural înbătranită pe pânză unică grunduită, destinată pentru icoane. Este insa aceasta reprezentata canonic. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. ➤ vezi aici toate icoanele cu cina cea de taina.

Cina Cea De Taina Mugureinflorit S Blog
Cina Cea De Taina Mugureinflorit S Blog Source from : https://mugureinflorit.wordpress.com/2011/04/21/cina-cea-de-taina/
Icoana maica domnului de la kazan, classgifts, pe foita. Insasi denumirea cina cea de taina ne indica in mod clar ca aceasta cina a reprezentat o taina, si prin urmare, o taina nu poate fi descoperita oricui, cu atat (ieremia, capitolul 10). Livrare gratuita la comenzile de peste 500 lei. Piesa este incrustata manual cu fir de aur galben de 24kt si aur verde de 18kt. Cei 12 apostoli , cina cea de taina , comenzi icoane pictate , crucifix , cursuri.

Printre modelele cele mai dorite de clientii nostri se numara icoanele cu maica domnului, maica domnului cu pruncul, isus hristos sau cina cea de taina.

Cina cea de taina, impropriu numita in apus ultima cina, se praznuieste in cadrul aceleiasi slujbe impreuna cu spalarea picioarelor ucenicilor, la prin urmare, in toate bisericile, cat si in multe dintre casele crestinilor, se intalneste icoana cu cina cea de taina. Printre modelele cele mai dorite de clientii nostri se numara icoanele cu maica domnului, maica domnului cu pruncul, isus hristos sau cina cea de taina. Fiți primul care scrie o opinie! Top vizualizari in icoana cina cea de taina. Be the first to review icoana cina cea de taina in rama anulează răspunsul.

Cei 12 apostoli , cina cea de taina , comenzi icoane pictate , crucifix , cursuri. Icoana cina cea de taina se gaseste la vanzare sub 3 dimensiuni.puteti seta dimensiunea dorita de la meniul dimensiuni ce se afla sub cantitatea solicitata de catre dumneavoastra cand comandati. În cursul prelucrării au fost folosite vopse unice de iconografie de înalta calitate excepțional de rezistente și cu culori vioi. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Este insa aceasta reprezentata canonic.

Icoana Pictata Pe Panza Cina Cea De Taina
Icoana Pictata Pe Panza Cina Cea De Taina Source from : http://www.magazinortodox.ro/cumpara/icoana-pictata-pe-panza-cina-cea-de-taina-520
Icoana cina cea de taina se gaseste la vanzare sub 3 dimensiuni.puteti seta dimensiunea dorita de la meniul dimensiuni ce se afla sub cantitatea solicitata de catre dumneavoastra cand comandati. Mai mult, este usor de sesizat faptul ca in majoritatea icoanelor ilustrand cina cea de taina, se regaseste si personajul. Livrare gratuita la comenzile de peste 500 lei. Icoana argint cina cea de taina 26x13cm auriu cod: Be the first to review icoana cina cea de taina in rama anulează răspunsul.

Icoana cinei celei de taina, este icoana in care domnul iisus hristos instituie taina cea mare a ortodoxiei, a sfintei euharisti, a jertfa lui hristos de pe cruce şi sfânta liturghie din bisericile ortodoxe nu sunt două lucruri diferite, ci reprezintă o unică jertfă.

Icoana reprezinta cina cea de taina. Livrare gratuita la comenzile de peste 500 lei. Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina. Oferiţi aşadar un cadou expresiv, o veritabilă piesă de artă, ce. Be the first to review icoana cina cea de taina in rama anulează răspunsul.

Piesa este incrustata manual cu fir de aur galben de 24kt si aur verde de 18kt. Icoana maicii domnului floarea cea nevestejita,dimensiuni 30x40 cm ,realizare pe pal. Opera de arta este considerata fenomenala mai ales prin complexitatea subiectului biblic pe care aceasta il atinge. Specificatii icoana cina cea de taina 11x6.5 cm. Aceste icoane religioase se dovedesc a fi niste cadouri extraordinare pentru nunta, botez, casa noua, sarbatori religioase sau chiar si pentru o zi.

Icoana Cina Cea De Taina
Icoana Cina Cea De Taina Source from : https://romaniacadouri.ro/icoane-40x30-cm/65-icoana-cina-cea-de-taina.html
Insasi denumirea cina cea de taina ne indica in mod clar ca aceasta cina a reprezentat o taina, si prin urmare, o taina nu poate fi descoperita oricui, cu atat (ieremia, capitolul 10). Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Top vizualizari in icoana cina cea de taina. Cei 12 apostoli , cina cea de taina , comenzi icoane pictate , crucifix , cursuri. Scoate din comparatie vezi produsele comparate compara produs.

Icoana cinei celei de taina, este icoana in care domnul iisus hristos instituie taina cea mare a ortodoxiei, a sfintei euharisti, a jertfa lui hristos de pe cruce şi sfânta liturghie din bisericile ortodoxe nu sunt două lucruri diferite, ci reprezintă o unică jertfă.

Dacă ești o persoană credincioasă sau pur și simplu informată, vei știi acest lucru. Stare produs icoana reprezentand pe mantuitorul nostru iisus hristos in mijlocul ucenicilor sai, la cina cea de taina. Fiți primul care scrie o opinie! Mai mult, este usor de sesizat faptul ca in majoritatea icoanelor ilustrand cina cea de taina, se regaseste si personajul. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata.

Posting Komentar untuk "Icoana Cina Cea De Taina"