Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Murit Leo Iorga

A Murit Leo Iorga. Leo iorga, legendarul vocalist al formației compact, a murit la vârsta de 54 de ani. Anunțul a fost făcut de cântărețul și compozitorul adrian ordean. Leo iorga a fost un muzician român, vocalist al formației pact by leo iorga & adi ordean. Leo iorga a murit la vârsta de 54 de ani. Leo iorga a fost diagnosticat și cu pneumonie.

Leo iorga a trecut prin mai multe operații. Acum 5 minute, colegul meu de trupa, leo iorga, a plecat spre o lume mai buna. Leo iorga a fost diagnosticat și cu pneumonie. Muzicianul leo iorga, care a murit sâmbătă, la vârsta de 54 de ani, a fost unul dintre cei mai cunoscuţi solişti şi chitarişti rock din românia, numele lui fiind născut pe 2 decembrie 1964, în arad, leo iorga a debutat ca toboşar în trupa liceului ioan slavici din localitate. Leo iorga suferea de cancer de mai mulţi ani şi a fost operat mai întâi pentru extirparea unei tumori cerebrale, apoi pentru eliminarea unei tumori canceroase la plămâni.

Doliu In Muzica Romanească A Murit Leo Iorga Fostul Solist Al Trupei Compact
Doliu In Muzica Romanească A Murit Leo Iorga Fostul Solist Al Trupei Compact Source from : https://www.banatulazi.ro/doliu-in-muzica-romaneasca-a-murit-leo-iorga-fostul-solist-al-trupei-compact/
Cântărețul suferea de mai mulți ani de cancer și fusese operat în repetate rânduri. Mărturisirea emoționantă făcută de artist: Prima întrebare a lui leo adresată doctorului. Acum cinci minute, colegul meu de trupă leo iorga a plecat spre o leo iorga, 54 de ani, a învins cancerul depistat în 2011, dar boala a recidivat. „acum 5 minute, colegul meu de trupa leo iorga a plecat spre o lume iorga a învins cancerul depistat în 2011, dar boala a recidivat.

Fostul solist al trupei compact, leo iorga, a murit, sâmbătă, a anunțat cântărețul și compozitorul, adrian ordean.

Acum cinci minute, colegul meu de trupă leo iorga a plecat spre o leo iorga, 54 de ani, a învins cancerul depistat în 2011, dar boala a recidivat. Leo iorga a trecut prin mai multe operații. În urmă cu două zile, soția solistului a anunțat că leo iorga a fost intrernat după ce o pneumonie pe care o avea a recidivat. Iorga was born in arad on 2 december 1964 and died on 2 november 2019, after an eight year battle with lung cancer. Vestea a picat ca un trăsnet în.

He was 54 years old. Leo iorga, fostul solist al trupei compact, a murit, sambata, la varsta de 54 de ani, fiind bolnav de cancer. Leo iorga (55 de ani), solistul trupei de rock compact, a murit sâmbătă, potrivit unui anunț pe facebook al colegilor de trupă. 2 noiembrie 2019, bucurești, românia) a fost un muzician român, vocalist al formațiilor pacific, cargo, compact, schimbul 3, pacifica. Leo iorga a fost un muzician român, vocalist al formației pact by leo iorga & adi ordean.

Pro Tv Breaking News A Murit Leo Iorga Facebook
Pro Tv Breaking News A Murit Leo Iorga Facebook Source from : https://www.facebook.com/ProTVRomania/posts/10157196239172935
Leo iorga a murit astazi, la varsta de 55 ani. Cântărețul avea 54 de ani și lupta cu mai multe forme de cancer. He was 54 years old. Greaua veste ca leo iorga a murit a fost anuntata de compozitorul adrian ordean. Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire?

Anunțul a fost făcut în urmă cu doar câteva minute.

Leo iorga a încetat din viață în urmă cu puțin timp, după o lungă suferință fostul solist al formației compact b a murit! Chitaristul și compozitorul român adrian ordean a făcut anunțul morții muzicianului leo iorga, vocalist al formației pact by leo iorga & adi ordean, fost lead vocal al grupului compact. Leo iorga a murit, la doar 54 de ani. Leo iorga, vocea inconfundabilă a legendarei trupe compact. Leo iorga, legendarul vocalist al formației compact, a murit la vârsta de 54 de ani.

Leo iorga, legendarul vocalist al formației compact, a murit la vârsta de 54 de ani. Leo iorga a fost diagnosticat și cu pneumonie. Leo iorga, fostul solist al trupei compact, a murit, sambata, la varsta de 54 de ani, fiind bolnav de cancer. Cătălin oprişan sambata, 02 noiembrie 2019, 12:44 actualizat sambata, 02 noiembrie 2019, 14:25. Artistul avea 54 de ani și, în ultimii în 2011, leo iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân.

A Murit Leo Iorga Tele Europa Nova
A Murit Leo Iorga Tele Europa Nova Source from : https://telenova.ro/stiri/2019/11/a-murit-leo-iorga/
2 noiembrie 2019, bucurești, românia) a fost un muzician român, vocalist al formațiilor pacific, cargo, compact, schimbul 3, pacifica. Leo iorga, vocea inconfundabilă a legendarei trupe compact. Acum cinci minute, colegul meu de trupă leo iorga a plecat spre o leo iorga, 54 de ani, a învins cancerul depistat în 2011, dar boala a recidivat. Cântărețul suferea de mai mulți ani de cancer și fusese operat în repetate rânduri. Acum 5 minute, colegul meu de trupa, leo iorga, a plecat spre o lume mai buna.

A murit leo iorga, fostul solist al trupei compact, la vârsta de 54 de ani.

Acum cinci minute, colegul meu de trupă leo iorga a plecat spre o leo iorga, 54 de ani, a învins cancerul depistat în 2011, dar boala a recidivat. Leo iorga a murit la 54 de ani, după o lungă suferință cauzată de o boală cumplită. Donald kendall, fostul ceo al pepsico timp de 23 de ani, a murit la 99 de ani. Până în 1985 a colaborat cu grupul pacific. Anuntul trecerii in nefiinta a fost facut de adrian ordean, cantaret, compozitor si coleg de trupa al acestuia.

Posting Komentar untuk "A Murit Leo Iorga"